Leuk weekend

SAM_0254

 

 

 

 

 

Vrijdagochtend ben ik druk geweest met boodschappen doen en taarten maken voor ons verjaardagsfeestje. Het leek mij namelijk leuk om dit jaar zelf eens het gebak te maken. Op internet had ik recepten gevonden voor een Irish coffeetaart en een taart met Oreo koekjes. Verder had ik bedacht om Tom ’s avonds te verrassen met (pittige) kaasfondue. Met wat hulp van schoonmoeder voor het recept en de benodigde attributen was het helemaal geslaagd. Aangezien ik niet van kaas houd, had ik voor mezelf gewone fondue geregeld van bouillon. Tom was inderdaad verrast en we hebben heerlijk en gezellig gegeten.Zaterdagmiddag en avond hadden we visite. Met name de Irish coffeetaart bleek favoriet. Het is toch altijd druk maar zeker leuk om weer even met iedereen bij te kletsen. Als afsluiting van het weekend het kerstdiner van Snow. Ook dit jaar weer een walking dinner bij het Koetshuis in Bennekom. We hebben weer heerlijke gerechten gekregen zoals coquille en eend.